+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

За нас

Фирма Аркон България ЕООД е основана през 2003 година. Тя е част от международна група от дружества и се занимава с продажба на оборудване, произведено във Великобритания, САЩ и няколко европейски страни. Фирмата предлага индивидуални и цялостни решения за минната, химическата, нефтохимическата, металургичната, енергийната, фармацевтичната и текстилната индустрии. Кредо на нашата компания - индивидуален подход към всеки клиент и всеки проект, което създава и гарантира дългосрочно взаимно изгодни отношения с големите международни производители.

Основният предмет на дейност на фирма Аркон България ЕООД е доставка на оборудване за нанасяне на различни типове маркировка както мастиленоструйна, така и лазерна, които се прилагат в почти всички индустрии.

Нашата фирма е официален дистрибутор на Domino, световен лидер в производството на висококачествено маркировъчно оборудване.

Като бизнес-партньор на редица известни лидери в производството на комплексно технологично оборудване, ние можем да ви предложим решение на много стоящи пред вас задачи. Виж информацията на нашия уебсайт.