+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

За технологията

 

Технологията е сравнително нова, но се основава на доказани технологии и разработки. След разролването на етикета специален нож го отделя от хартиената транспортна лента и чрез различни механизми за транспорт (контактни и безконтактни) тя се залепва към опаковката. Етикетиращото оборудване изисква минимално време за смяна на консумативи. Изисква се минимално пространство за монтаж. Тази технология може да бъде въведена във всяка производствена линия.

 

Принтер-апликатори Ventus

Етикетиращите автомати Ventus са предназначени за печат на самозалепващи етикети с различни размери в реално време и нанасянето им върху продукцията. Етикетиращото оборудване има компактна модулна конструкция, която позволява безпроблемно интегриране в производството. Машините се отличават с високо качество и надеждност, икономичен разход на карбоновата лента и мултифункционалност. Една етикетираща машина е способна да реши всички задачи за маркиране на продукцията.

 

Принтер Ventus 510A - пневматично етикетиращ автомат с издухване.

Принтер Ventus 610A - пневматично етикетиращ автомат с подвижен бутален пад.

Принтер Ventus 810A- пневматично етикетиращ автомат за маркировка на палета.

Принтер Ventus 910A – автоматично пневматично етикетиране.

Принтер Ventus 1010A – автоматично пневматично етикетиране за типово и фронтално залепване.

Принтерите Ventus могат да бъдат поръчани – ляво или дясно ориентирани.
 

Експлоатационни характеристики на Ventus:

  • Робота под контрол на процесора
  • Наличие на Ethernet, LPT, RS232, WLAN
  • Персонализация

 

Аппликатори Collamat

Етикетиращата система Collamat е предназначена за прецизно залепване на етикети върхи самия продукт или опаковката. Възможно е да се използват напечатани етикети или да се инсталира печатащо устройство за нанасяне на информацията непосредствено преди залепването на етикета. Възожност за едностранно етикетиране на горната, долната и страничната част или етикетиране на две от страните на продукта.

 

Принтер-апликатори Domino М-Серия

Принтер-апликаторите Domino M-Серия – са високотехнологични компактни устройства за печат и залпване на етикети върху опаковки. Гъвкави и с разнообразно приложение в маркировъчния процес на постоянната информация.

 

Етикетировъчно оборудване INTREX

INTREX – е етикетираща глава, подходяща за прости и сложнни автоматични процеси. С възможност за конфигуриране и производителност по задание на клиента.