+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

Принтерът A520i продължава традицията на високо надеждните и универсални мастиленоструйни принтери Domino и може да бъде инсталиран на вашата производствена линия точно на там, където това е необходимо, благодарение на своя дизайн: контролера и самия принтер могат да се инсталират отделно един от друг в съответствие с конкретните условия на работа.

Конструкцията на принтер A520i, произведена от киселинноустойчива, неръждаема стомана (клас 316) позволява той да се мие (при мокро почистване на работното място). Прилагането на новата иновативна система за доставка на въздух за охлаждане осигурява допълнителна надеждност на този принтер. Тази система позволява охлаждане на електрониката на принтера при висока степен на защита срещу неблагоприятни условия на околната среда (клас на защита IP66), което гарантира дълго и безпроблемно печатане.

Без техническа поддръжка и безпроблемна работа - основата на принтер A520i е нейната I-Tech мастилена система с революционния си I-Tech модул. Подмяна на I-Tech модула е работа, която всеки може да направи за по-малко от 10 минути само 1 път годишно.

Използването на опростения и уникален потребителски интерфейс QuickStep ви позволява да управлявате принтера възможно най-бързо. Няма сложни менюта и параметри - просто въведете задание и можете да започнете работа.