+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

Маркиращи мастиленоструйни принтери


Мастиленоструйните принтери са сред най-популярните устройства, използвани за маркирането на различните продукти. Принтерите са широко използвани в различни области на промишлеността. Те се използват за нанасяне на текстова или графична информация върху опаковките, също биват използвани и за датиращи устройства (дата и LOT номера). Принтерите Domino нанасят висококачествена маркировка, устойчива на въздействието на околната среда чрез мастиленоструйна технология. Тази технология се основава на подаване на мастилото под налягане под формата на отделни капки. Под влиянието на електрическо поле, капките се отклонява под определен ъгъл в зависимост от желаното положение на капките върху повърхността на обекта и попадайки там, те създават образ във формата на текст, прости графики, бар кодове и така нататък.

Мастиленоструйните принтери се отличават с надеждност и ниски разходи за поддръжка,тъй като използват минимални количества консумативи поради малкия си разход. В допълнение, мастиленоструйните принтери се отличават с висока скорост на печат, интуитивен интерфейс и широка функционалност.

Мастиленоструйните принтери могат да нанасят маркировка върху почти всякакви повърхности. Оборудването има компактни размери, което прави възможно да бъде вградено в различни производствени линии, включително високоскоростни.

Нашата фирма предлага широка гама мастиленоструйни принтери за маркиране на различни типове повърхности. Ако желаете допълнителна информация или да закупите принтер, моля свържете се с нашите продуктови специалисти на указаните на страницата ни контакти.
 

   

   

 

 

За принтера

Мастиленоструйните принтери за дребносимволна маркировка Domino могат да маркират голямо разнообразие от продукти със задължителното посочване на датата на производство и срока на годност, нанасяне на баркод и т.н. Нанасяне на дата, както и други подобни операции могат да се извършват чрез отдалечен достъп с тези принтери, поради вградения в тях мрежови порт Ethernet и собствен уеб-сървър.